Dagens innomhussyssel.
Metallspatel, pepperkakeformer, fargepasta,
marsipan og marshmallowfondant.
Lavendelfarget marsipankule til å knas.
Et pour le décor: Pâte d´Amandes à la Lavande.
Kakebunnen dekkes først med smørkrem,
trekkes så med lokk av marsipan, og til slutt dekoreres kaken
med figurer av marsipan eller marshmallowpaste.
Bruk fantasien -
Pynteborden langs kanten er iøynefallende og kan varieres.
Denne kaken har forskjellige pynteborder.
Den ene siden er dekorert med gule og mintgrønne blomster prydet med
spiselige sølvperler til svelg.
Klar til servering:)
Innimellom some rainy days har jeg vært i godt selskap, og deltatt på kurs i kakedekorering. Et skikkelig Home Pâtisserie. Kaken har fått navnet; Gâteau aux Amandes á la Lavande. Innbiller meg at den franske svungen gjør susen. Glad jeg valgte violet eller lavendelfarge på marsipanrosen. Vanligvis er det parfymeduften av lavendelplanten som gjør seg til kjenne lenge før en ser den, men nå synes jeg den lyse syrinlilla fargen som kjennetegner blomsten på planten henter sommeren litt tilbake.
- Gi tål - det er lekende lett, og enklere enn det ser ut som. Og, ja, kaken den smaker godt, og lekkerbisken går an å spise - ich freue mich :)
-------------
Last week, I attended a courses in cake decorating. Truly, a Home Pâtisserie. I have named the cake; Gateau aux Amanda à la Lavande. I imagine that the French swung do the trick. Also, I am glad I chose violet or lavender color for the marzipan rose. Usually, it is the fragrance and perfume scent of the lavender plant that makes itself known long before we see it, but now I think the light purple color characteristic of the flower of the plant bring a feeling of summer back!!
- Be patient - it is fun, and easier than it seems. And, yes, the cake tastes good, and the delicacy is possible to eat - ich freue mich:)
No comments:
Post a Comment