Tuesday, April 12, 2011

Håndsydd Vårveske - Hand Made Apron Bag


Så kan du återvinna dina barns kläder..
Slengveske av draktsforkle.Jeansblått (denim), mellomblått og blått.Tummen upp för Old=New!


Det gjør ikke noe om det regner eller snør, for det har det gjort "on and off" hele mitt liv - 30 - 40 -50 - 60 år....husker igrunnen ikke helt ??! Det viktigste er at jeg har visshet om at rundt neste sky dukker det alltid opp en ny ide. Her om dagen, for eksempel, når jeg var i ryddehumør, og tenkte at nå skal det vårrengjøres. Det er alldeles som alt en har lagt til side og tatt vare på er rot og bare ligger og støver ned. Fretex neste!! Men, da er det at oppfinnsomheten plutselig våkner til liv, og setter fart i en. Og du verden så nyttig den kan være. Denne gangen resulterte den i et koselig gjenbruk´s prosjekt. Det gamle bunadsforkle som datteren i huset har vokst i fra har nå fått nytt liv som praktisk skulderveske. Inte vet jag, men kanske den kan bli ny bok bag til studenten. Vet i alle fall helt sikkert at fargen er ok...og at den er spesielt egnet som slengveske fordi den kan vaskes. Old=New

Detaljer:
Skulderstroppen er 109 cm lang. 51 cm på det bredeste. 48 cm lang. 27 cm i åpningen på toppen.

Materialer:
Småblomstret bomullsstoff, Bomullsstoff til innvendig for, Heklet pynteblomst, Snørebånd, Glidelås i metall.


Tommelfingerregel:
For/Foder:
For brukes for å skule ubehandlede sømmer og for å gi klesplagget´s innside et avsluttet utseende. Velg tøy som er lette i vekt og som glir eller er glatte for å unngå at klesplagget ditt kleber seg sammen.


--------------

Keepsake or Recycle!
Old=New! Our daughter´s apron became a useful washable sloppy book bag.
This large blue shoulder bag with room for everything necessary is hand made with special care of our daughter´s old national costume´s apron. Fitting closely to the body this bag will, not only look lovely with a denim jacket, but also be useful after a visit to, for example, the nearest book store!!

Details:
Made of blu cotton fabric.
Inside is medium blue cotton fabric.
Measurements: The strap is 109 cm long. 51 cm on the widest. 48 cm tall. 27 cm wide on the top.
A zipper on top to secure and close it. The zipper consists of two rows of metal teeth that can be pull together to close it.
Decorated with crochet cotton flower and boundaries.

Sewing glossary:
Edgestitch - Stitch close to finished edge or seam.
Gather - Stitch along seamline and again 1/4" (6mm) away in seam allowance, using long machine stitches. Pull thread ends when adjusting to fit.
Slipstitch - Slide needle through a folded edge, then pick up a thread of underneath fabric.
Staystitch - Stitch 1/8" (3mm) from seamline in seam allowance (usually 1/2" (13mm) from raw edge).
Topstitch - On outside, stitch 1/4" (6mm) from edge, seam or previous stitching, using presser foot as guide, or stitch where indicated in instructions.

No comments:

Post a Comment